ET EVIG PUSLESPILL AV KRONER OG ØRE?

 

Credento er et lån uten sikkerhet på mellom 1000 og 40 000 kroner, med en nedbetalingstid på 1 til 5 år. Vårt lån gir deg mulighet til å låne penger til hva du vil uten avgifter som etableringsgebyr eller faktureringsgebyrer. Dersom du bestemmer deg for å betale tilbake lånet i raskere takt eller løse inn hele lånet kan du gjøre det uten ekstra kostnader. Credento gir deg også muligheten til å benytte deg av to betalingsfrie måneder per år, i tilfelle du skulle ha bruk for litt ekstra i lommeboken en måned. Alt dette tatt i betraktning, håper vi at Credento får nettopp dine puslespillbrikker til å falle på plass. 

SØK OM LÅN

 

Enkel søknad i ett trinn med svar umiddelbart på skjermen.

 

Dersom søknaden din blir innvilget, sender vi en låneavtale til din folkeregistrerte adresse. Låneavtalen sendes som rekommandert brev i henhold til vår lovfestede legitimasjonsplikt. Lånet utbetales så fort vi har fått den signerte avtalen i retur fra deg.

LÅNEBELØP

kr
kr 1 000
kr 40 000

NEDBETALNINGSTID

kr 511 /mån
Nominell årsrente er per d.d. 26,40 %. Effektiv rente regnet på 10 000 kr så vel som 20 000 kr med en løpetid på 5 år er per d.d. 29,84 %.

MER INFORMASJON OM CREDENTO FORBRUKSLÅN

  • Nominell årsrente: 26,40 % per d.d.
  • Effektiv rente: 29,84 % per d.d.
  • Etableringsgebyr: 0 kr
  • Faktureringsgebyr: 0 kr
  • Påminnelsesavgift: 70 kr per d.d.

 

Credento er et såkalt annuitetslån, noe som betyr at du betaler samme beløp hver måned under nedbetalingstiden.

Effektiv rente regnet på 10 000 kr med en løpetid på 4 år er 29,84 %. Eksempel: Dersom du låner 10 000 kr og nedbetaler lånet i løpet av 4 år, får du en månedskostnad på 341 kr per måned, noe som gir et totalt tilbakebetalingsbeløp på 16 368 kr.

Renten er flytende. Ved en eventuell renteendring vil du beholde samme månedskostnad, men nedbetalingstiden vil bli justert.

Trenger du penger til noe annet? Vi gir deg muligheten til å hoppe over en månedsbetaling, en service som vi kaller betalingsfri måned. Du kan benytte deg av en betalingsfri måned etter fire korrekt gjennomførte innbetalinger, maksimalt to ganger per kalenderår. Det fremgår av månedsfakturaen din når du har mulighet til å ta ut en betalingsfri måned.

Når du benytter deg av en betalingsfri måned, legges renten for perioden til den totale gjelden og lånets nedbetalingstid forlenges.

Kredittgiveren for Credento Forbrukslån er BB Bank ASA, NO 935 590 221.

Alminnelige vilkår - Credento Forbrukslån 

SMÅ LÅN - STORE MULIGHETER


SØK OM LÅN INTILL 40 000 KR.