KUNDESERVICE 

Vil du komme i kontakt med oss? Nedenfor finner du all kontaktinformasjon du trenger. For raskest mulig svar på et spørsmål kan du først se etter om det er besvart under vanlige spørsmål og svar.

KONTAKT OSS

Du kan komme i kontakt med oss via telefon, e-post eller gjennom å fylle ut kontaktskjemaet til høyre.

Observer at vi på grunn av banksekretesse ikke svarer på kundespesifikke spørsmål via e-post og kontaktskjema. Vi svarer kun på generelle spørsmål. Dersom du har spesifikke spørsmål om ditt kundeforhold, ber vi deg kontakte oss per telefon.

 

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 8:00-20:00

 

TELEFON

Tlf: 56 99 92 00

 

POSTADRESSE

Credento
Postboks 956 – Sentrum
5821 BERGEN

 

EPOST

Observer at vi på grunn av banksekretesse ikke svarer på kundespesifikke spørsmål via e-post og kontaktskjema. Vi svarer kun på generelle spørsmål. post@bbf.no

KONTAKTSKJEMA

MELDING SENDT

Takk for meldingen din. Vi kontakter deg fortløpende.

Noe ble feil...

Det gikk dessverre ikke å sende meldingen din akkurat nå. Forsøk igjen senere.

Dersom du ikke er fornøyd med tjenestene våre, bør du først kontakte vår kundeservice slik at vi kan rette opp eventuelle misforståelser og om mulig oppklare det som har forårsaket ditt misnøye.

Hvis du allerede har vært i kontakt med kundetjenesten vår og likevel vil fremføre en klage, skal dette skje per brev til vår klageansvarlig. Dersom vi ikke kan gi deg et svar innen 14 dager, vil du i løpet av denne tiden bli informert om behandlingen av klagen.

Forbrukeren kan også henvende seg til Forbrukerrådet for bistand til eventuell klage.

 

Forbrukerradet.no