SPØRSMÅL OG SVAR

Her har vi samlet svar på vanlige spørsmål. Finner du
ikke svar på spørsmålet ditt? Kontakt oss på 800 82 300.

VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Når du søker online, får du svar på lånesøknaden din umiddelbart på skjermen.Dersom søknaden din må prøves manuelt av en av våre saksbehandlere, vil du få et endelig svar på lånesøknaden via e-post. 

Når søknaden din har blitt innvilget, sender vi deg en låneavtale som skal signeres. Når vi har fått den signerte låneavtalen i retur, tar det ca 3 virkedager før du mottar pengene. 

Pengene settes inn på kontoen som du har oppgitt.

Lånet er et annuitetslån, noe som betyr at du betaler tilbake like mye hver måned. Du kan ta rede på din omtrentlige månedskostnad ved hjelp av lånekalkulatoren som du finner øverst på hver side. Den eksakte månedskostnaden for lånet ditt ser du på din første faktura.

Nei, du kan løse inn lånet helt eller delvis når du selv ønsker det uten ekstra kostnader.

Før du gir fra deg personopplysninger over internett bør du kontrollere at tilkoblingen din er sikker. På credento.no benytter vi oss av HTTPS-tilkobling, noe som innebærer at du bruker en kryptert tilkobling til systemene våre. En sikker tilkobling indikeres av at nettleserens adressefelt blir grønt og viser en låst hengelås. Du kan klikke på hengelåsen for å forsikre deg om at sertifikatet er ekte.

Forutsatt at innbetalingene utføres som angitt i lånevilkårene, har du mulighet til å utvide lånet ditt opp til det maksimale lånebeløpet på 40 000 kr. Tenk på at du kan utvide lånet ditt først 6 måneder etter forrige behandlede lånesøknad.

Du kan benytte deg av en betalingsfri måned etter fire korrekt gjennomførte innbetalinger, maksimalt to ganger per kalenderår. Det fremgår av din månedsfaktura når du har mulighet til å benytte deg av en betalingsfri måned. Når du tar ut en betalingsfri måned, legges renten for perioden til den totale gjelden og nedbetalingstiden for lånet forlenges.

Hvis du har flyttet og vil endre adressen din, skal dette meddeles til kundeservice per telefon eller e-post.

Det er mulig å få fakturaen sendt til en annen adresse enn din folkeregistrerte adresse. Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg. 

Vårt kontonummer er 3625.09.09092

Ikke for øyeblikket. 

Betalingen skal være oss i hende på forfallsdagen som alltid er den 28. i måneden. Tenk på at dersom den 28. faller på en helligdag (lørdag, søndag eller rød dag), så må innbetalingen være oss i hende siste hverdag før forfallsdagen.

Dersom innbetalingen kommer for sent, legges en påminnelsesavgift på 67 kr til på lånet. Dette gjelder også dersom du innbetaler et mindre beløp enn det som står på fakturaen.

Vi sender ingen bekreftelse ved mottatt innbetaling, men betalingen vil vises på din neste faktura.

Fakturaen får du 21 dager før forfall